seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД отвежда десетки страници на първи места в Google и екипът на <a href="https://seo-optimizacia.bg/" title="seo оптимизация от фирма SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД”>SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн търговията им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успешно изпревари Apple от водещото място в ранглистата на най-рентабилните компании в света. И предполагате ли защо? Благодарение на Adwords! За 2017 година 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 са генерирани от уебсайтовете в AdWords. Това са вашите разходи и активите на всички малки и големи дружества, които не само плащат на Google, но и добиват потребители от това.

Какво получавате от SEO оптимизацията?

Използваме методите от 2006-та година и с тяхно съдействие сме извели многобройни сайтове на първи места в органичните, безплатни резултати на Google.

С това страниците са спестили голяма част от плащанията за AdWords, укрепили са търговията си в пъти и са си докарали много нови купувачи! Сигурни сме, че професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го направят и за вашия уебсайт!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разполагате и с възможността да се помъчите да приложите съветите ни и сами като се водите от написаното на следващите страници. Ако обаче разполагате с колеги, на които можете да поверите SEO оптимизацията, те трябва да бъдат обучени, да получават съвети и да бъдат контролирани при прилагането на цялостния проект на SEO оптимизация. Ние, като професионалисти от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да изпълним SEO оптимизацията за вас! Първоначалните резултати се нуждаят от задълбочено обучение от поне три месеца и всекидневна работа от най-малко още три месеца след това.

Какво включва SEO оптимизацията?

По какъв начин сайтовете се показват на първи места? Добрата новина е, че има успешен метод – SEO оптимизацията. Той е полезен за всеки, ще заработи и за вас. Методът е SEO оптимизацията.

За да излезе вашият уебсайт на първа позиция, търсачката трябва да намери в уебсайта ключовите думи, по които посетителите ви проучват. Тези изрази е препоръчително да са в описанието, в URL-адреса, в тайтъла, в дескрипшъна и в названието на снимките. Освен това Google трябва да намери на страницата ви богато, важно и често добавяно съдържание, както и линкове към уебсайта от други разпознаваеми сайтове. Вашият сайт задължително трябва да има адекватна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. В заключение трябва да работите спрямо всички 252 насоки, разяснени от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво сме успели да постигнем чрез SEO оптимизация

Google ни препоръча да не даваме гаранция за първо място. Затова ние от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД си позволяваме да кажем, че няма сайтове, по които да сме извършили SEO оптимизация за шест месеца и които да не излизат като първи резултати в Google.

Как се позиционираш на чело? След като всички други попаднат след теб! Вашият уебсайт ще излезе пред конкурентни сайтове когато има добра SEO стратегия, най-качествените входящи линкове, най-качествената структура, страниците с най-добро съдържание, най-добре избраните ключови думи и най-редовно подменяното съдържание. Това не е мистика, а абсолютно изпълнима работа, която експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД искаме да свършим и за вашата уебстраница!

Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са много важни за всяка компания! За миналата година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а закупените артикули за изминалите 4 години са драстично повече – с 230%! И тези данни ще продължават да се повишават докато се доближат до данните в Съединените Американски Щати, където един от всеки 8 щатски долара е използван за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е належащ за вашата репутация – 72% от потребителите проверяват в интернет преди да пристъпят към покупка, дори и тя да е от определен магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти без съмнение стоят дълги периоди от време във Facebook, затова използвайте и този метод за реклама. Но предимството на seo оптимизацията е, че когато посетителят ви влезе в търсачките, той вече е осъзнал нуждата от услугата и търси от кого да го вземе – от вашата страница или от конкурентни магазини.

Нашата роля е да примамим този потребител директно на вашата страница! Без значение дали предлагате продукти или услуги, няма значение дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои случаи вашият уебсайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една уебстраница е на първи позиции в Google, там влизат много повече посетители, въпреки че това може да не значи непременно и до по-голям обем продажби. Поради тази причина може да се окаже, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също трябва премине през оптимизация – например да подобрите текста на артикулите, стойностите, обслужването или целия user experience. За тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това е страхотно, но имате ли идея, че само докато гледахте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са извършени над 25 милиона проучвания и са индексирани най-малко 21 000 нововъведени страници. Конкурентните сайтове не спят! Недейте да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата страница има възможността да се класира на първо място в Google.

Всеки проект е уникален и същото важи за всеки уебсайт! Именно по тази причина и вашата страница се нуждае от конкретна SEO оптимизация и план, изготвена според бизнеса ви!

Обадете се на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете ни се на контакт 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за позиционирането и на вашата страница на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Какво получавате от SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Какво включва SEO оптимизацията?
Какво сме успели да постигнем чрез SEO оптимизация
Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
В някои случаи вашият уебсайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация