Какво трябва да разберем за различните видове автогуми съобразно нужните качества

Какво трябва да разберем за различните видове автогуми съобразно нужните качества

Автогумите несъмнено са измежду най-значимите детайли за всеки автомобил. Вашите автогуми изпълняват мисията за придаването на максимално улеснение и свобода във връзка с контрола на превозния автомобил, и дават гаранция за защитата от опасности , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на всички наоколо. Когато искате да осъществите тези идеи обаче, е нужно да заложите на удачните автогуми. В тази статия ще разгърнем базисните фактори, които е необходимо да се вземат под внимание при избора им . В допълнение, ще ви предложим няколко ефикасни съвета необходими при последващия процес по монтаж , така че всичко да премине по доказано най-гладкия и доброкачествен начин за вас.

Различните условия изискват различни автогуми – функция и същност

Всеки сезон от годината се характеризира със индивидуални претенции във връзка с температурата и метеорологичната обстановка около нас. И характеристиките на автогумите е необходимо изцяло да съответстват на точно определените природни условия. Именно поради тази причина на пазара се предлагат зимни и летни автогуми. Всеки тип от двата е направен да съответства на даденото състояние и пътна обстановка. Както знаете съществуват и подходящи за всички сезони автогуми, които до дадена степен комбинират характеристиките на зимните и летните такива . Нека да видим по кое точно се различават един от друг споменатите видове.

Вижте автогуми 1
Вижте автогуми

Ускорено получаване

– изпълняването на поръчаните стоки от сайта ни във всички случаи се реализира още в рамките на идващият работен ден. Евентуално ако вашият тип гуми липсва в склада ни и е необходимо моментално да бъде внесен от Германия, времето за доставка е до 10 работни дни.

Летни предложения автогуми

– подхождат точно на времевите условия по време на жаркия пролетно – летен период в родината. Изделията , от които са произведени те, предпазват от амортизация при силни скорости, или пък проблеми като последица от горещините . Поставяйки на автомобила си летни автогуми, бихте могли да бъдете спокойни, че те ще се съхранят в много добро състояние за значително дълъг етап на употреба .

Универсални автогуми Направени с цел да се прескочи отегчителната и непоносима за много шофьори на автомобили замяна на автогумите на всеки шест месеца. Макар и да не са способни изцяло да компенсират зимните или летните такива, те съчетават голяма част от характеристиките на двата типа и обещават поддържането на необходимте равнища на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми гарантират нормалното управление на автомобила през зимата, а от друга – са издръжливи на обичайните летни жеги .

Качествени автогуми 2
Качествени автогуми

Ниски ценови аспекти

– в онлайн магазина ще откриете автогуми на неподозирано ниски и подходящи за купувача цени. Специалистите ни през цялото време проследяват промените на българския пазар в в този контекст, за да гарантира максимална изгода за верните ни купувачи.

Съвети след монтирането на автогумите

след монтажа – след самото монтиране, внимавайте често да сверявате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на външни промени в налягането им, външни засягания , дефекти и сходни най-вероятно непредвещаващи хубаво ситуации. Ако установите такива , бързо обърнете внимание , за да се погрижите за безаварийно придвижване .

Доказано качество

– доказаното качество на автогумите и не само, намиращи се в сайта на сайта ни, е сто процента. Всички артикули се закупуват направо от Германия и са направени по най-иновативните Евро стандарти за безопасност и безопасност при движение .

Вие сте на ход да видите разновидностите ни на автогуми

Обърнете внимание на каталога на сайта ни и потърсете идеалните автогуми за въпросното превозно средство ! Разгледайте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-добрите на пазара автогуми 3
Най-добрите на пазара автогуми
Разновидности автогуми 4
Разновидности автогуми
Изберете нашите  автогуми 5
Изберете нашите автогуми
Разнообразие от автогуми 6
Разнообразие от автогуми
Вижте нашите автогуми 7
Вижте нашите автогуми
Изключително качествени автогуми 8
Изключително качествени автогуми
Голямо разнообразие автогуми 9
Голямо разнообразие автогуми

Различните условия изискват различни автогуми – функция и същност
Ускорено получаване
Летни предложения автогуми
Ниски ценови аспекти
Съвети след монтирането на автогумите
Доказано качество
Вие сте на ход да видите разновидностите ни на автогуми

Leave a Reply