Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Виждали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А компанията , която продава дрехи jack and jones изобщо ? Неглижирайки това, че нашата страна тя да не е в редиците на най-разпознаваемите, си заслужава да да узнаеш повече за нейните творения и да намериш най-удачните сред тях, които отговарят на собствения ти стил и светоусещане !

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първите дънки на бранда, акцентират на добрата изработка и висококачествения продукт . Те са повлияни от автентичния винтидж стил, правят отново избелените продукти, все едно минали през многократни пранета в пералня, кръпки, които са зашити върху основните парчета, от които е създадена дрехата , което прилича на кръпки. И по наименованието си , колекцията дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен времеви период , а в изпълнението си се опитва да пресъздаде неподправената душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази линия представят изключително висока изработка , прибавени своеобразни и уникални , сами по себе си, орнаменти, за да представят най-добрата винтидж визия с допълнени към нея актуални нотки . Почитайки традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват облекла , които ще отиват на силните мъже, които харесват фенове на типичното за този период.

Невероятни дрехи Jack And Jones 1
Невероятни дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са окрилени от градската поп култура – стилът е любопитен и разнообразен , от него лъха радост , а вдъхновението за тях е провокирана от най-актуалните трендове . Те са много качествени и съчетават в себе си съчетания от цветове и стилове , които ти предоставят възможността да персонализираш абсолютно всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, които подхождат на личностите, които не се боят да се откроят сред всички останали . Насочени са към иновативните мъже , които много често съчетават разнопосочни начини на обличане в елементите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва многоцветни облекла , като тениски с щампа , блузи за всеки ден , суитшърти и дънкови облекла.

В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки

В началото след основаването на компанията , дрехите Jack and Jones са най-вече дънки, защото денимът вече е трайно установен на чуждестранните пазари и се продава в най-различни разновидности . И до ден днешен , те се предлагат в различни цветови гами и отенъци, с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен накъсани , по-прилепнали за тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните видове „regular fit“ и още много други . Това е и начинът, по който брандът съумява да си спечели позиции в световен мащаб и да си отвоюва мястото до другите успели производители на дънки . В последните години , фирмата лансира колекцията от модели дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя главната идея на дънките и цели те да бъдат с по ниски цени за всеки . Главното, което е важно за компанията, е преди всичко високото качество, грабващият модел и добрата изработка.

Изключително добри дрехи Jack And Jones 2
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии

От основаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през пет самостоятелни линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те имат за цел да обхванат всички стилове , вкусове и замисли, но се различават един от друг, за да са подходящи за разнообразните предпочитания и стилове на обличане .

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 3
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с класически стил и се характеризират с бляскави дрехи и модели , познати като „икони“ в обществото. Прекрасно познатата класика е аранжирана с актуални акценти , от актуалните тенденции .

Дрехите Jack and Jones са актуални за за всеки ден от годината

Дрехите Jack and Jones са могат да се носят през всеки един сезон – правят се оригинални дизайни от модерни и разнообразни платове тениски и ризи, в многообразни цветове или с добавени орнамента, популярни в точно определения момент на представяне пред клиентите на серията дрехи . Тъкмо за тази определена колекция дрехи Jack and Jones, фирмата упражнява дейност в тясно съдружие с много малък брой влюбени в работата си снабдители, които стигат до най-високо качество на продукта преди да стигне до пазара. Благодарение на общото им сътрудничество , дрехите Jack and Jones се превръщат в задължителни за облеклото на всеки съвременен човек, подходящи за всеки повод . Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже със съвременен начин на живот и стилен външен вид – точно такива, които се стремят да наложат класическата линия, но в по-съвременна и актуална комбинация .

Качествени дрехи Jack And Jones 4
Качествени дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще откриеш в продуктовия ни каталог , са сред най-продаваните на бранда, така че доказано са си отвоювали световния интерес . Сред тях са класическите тениски от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фина материя от пухкав памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който е подходящ за спортни активности, JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и с висока степен на еластичност , но не предизвикват неудобство на тялото. Към линията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и предпазват от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и са с много джобове, които са пригодени, за да побират всичко нужно.

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 5
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Присвои идея за начина си на обличане

Съумяхме ли да провокираме интереса ти ? Силно се надяваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към използваните материали и създадените елемента , за да обхванат различните начини на обличане и едноличната индивидуалност, която да ти се хареса и да подбираш сред многобройните оферти. Компанията наистина заслужава да бъде оценена и у нас по начина , по който се е наложила и в другите страни .

Прегледайте и всички наши продукти и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Намерете дрехи Jack And Jones 6
Намерете дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 7
Качествени дрехи Jack And Jones
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 8
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 9
Качествени дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки
Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии
Серията дрехи Jack and Jones Premium
Дрехите Jack and Jones са актуални за за всеки ден от годината
Разгледай и ти!
Присвои идея за начина си на обличане

One Comment

  1. This website always includes interesting information and helpful topics and this article is a great example. Thanks for sharing, we hope you will find our website helpful too, do not hesitate to check it out here LVT flooring.

Leave a Reply